Skip to main content

Tudj meg többet rólam!

Szuper dolognak tartom, ha a közös munka előtt picit megismersz engem, kapcsolódsz hozzám, és utána én is hozzád!

Rólam

Kérdezték már tőled, hogy mi leszel, ha nagy leszel? Biztos, hogy kérdezték, és őszintén, tudtad a választ, de egy bizonyos kortól már nem merted elmondani, mert féltél, hogy ez “csak egy álom”, nem válhat valóra.

Pedig nem az! Én is sokszor álmodoztam arról, hogy grafikus leszek, hogy saját vállalkozásom lesz, hogy valami olyat adok az embereknek, amit más nem tud.

Nem volt könnyű az út, beleszaladtam toxikus környezetekbe, ahol nem értékeltek, nem tudtam kibontakozni, fejlődni. Lehet, hogy Te is néha úgy érzel, mint én akkor. Hogy bármennyit is dolgozol rajta, nem látszik a célvonal.

A nehézségek ellenére tudtam építkezni, és azt mondani: én ezt meg tudom csinálni! Megtanultam felvállalni magamat és megmutatni a munkám során, amelyből erőt meríthettem. És ez az amiben igazán jó vagyok! Önazonos megjelenést létrehozni, ami konzisztens és ügyfélcsalogató, mindezt közvetlenül és barátságosan, értékközpontúan.

Az a misszióm, hogy olyan énmárka megjelenést hozzunk létre együtt, amiben hitelesen meg tudod magad- és az értékeid mutatni. Olyan énmárkát, amivel az ügyfélköröd tud kapcsolódni, ami érzelmileg megmozgatja, motiválja, inspirálja. Amiben jól érzed magad, és amiben önmagad lehetsz. Itt nem csak kész terveket kapsz, hanem Téged mutatlak meg a design nyelvén. A munkámban rá fogsz ismerni magadra, és a saját hangod erősebben fog érződni, mint valaha!

Neked milyen álmaid és céljaid vannak? Valósítsuk meg együtt, és mutassuk meg a világnak, hogy ki vagy Te igazán és mire vagy képes!

 

Az én sztorim

2016 óta vagyok a szakmában, dolgoztam ügynökségnél, IT cégnél, Start up építő cégnél, voltam vezető pozícióban de voltam junior is. Csináltam már weboldalt, applikációt, teljes arculatot, roll-upot, esküvői meghívót, teljes social kampányt, készítettem nagy márkákhoz key visualt, csináltam brandbook-ot, üdítő címkét, csomagolást és még nagyon sok mindent.

Nagyon fontosnak tartom az ügyfélkommunikációt, szeretem az ügyfelet megismerni picit, hogy lássam ki is van a brand mögött, hogy a design-ban lehessen látni, érezni ugyan azt a személyiséget, hangulatot.

Ha szeretnél rólam többet megtudni, kövess Instagramon, ha pedig szeretnél beszélni velem, vagy ajánlatot kérni, akkor írj a következő e-mail címre: hello@andilndr.hu

Média megjelenések

ÚJ! Bödön Box blog
Szöveges mini blog interjú velem

King of The Layers podcast
Lender Andi & Mayer Tamás interjú

Hype&Hyper
#stayhomecreative illusztráció megjelenés

Hétköznapi boss ladies podcast
Interjú velem

Kövess engem instagramon

Ismerj meg jobban engem, a márkámat és azt, hogy mit képviselek. Értesülj mindig a legfrissebb munkáimról, beszélgessünk és szórakozz velem egy kicsit a virtuális világban!

TOVÁBB AZ INSTA OLDALRA