Skip to main content

Tudj meg többet rólam!

Szuper dolognak tartom, ha a közös munka előtt picit megismersz engem, kapcsolódsz hozzám, és utána én is hozzád!

Azon gondolkodtam, hogy milyen nehéz pár mondatba belefoglalni azt, hogy ki vagyok, mit csinálok, miről szól a márka stb stb stb. Szeretem Ádámtól és Évától indítani a dolgokat.

Na, de. Grafikus és illusztrátor vagyok, már egy jó pár éve (najjjóó, nem titok, 2016 óta) részese vagyok ennek a csodás szakmának, és 2018-ban el is kezdtem apránként építeni a márkát és a vállalkozást.

Volt itt:

És felmerül a kérdés, hogy Andiiiiii, ez tök szupi, de miért is csinálod ezt?

Nos, azért, mert szeretném, ha a márkád önazonos lenne, ha tükrözné a vizuális irány a márkád teljességét, és könnyedén tudnál építkezni belőle. Igeeeen, tudooom, kicsit varázslatnak hangzik, de szerintem minden kreatív szakma varázslatos.

Rakétára fel, kezdődjön a kreatív utazás a márkád világába!

Jajj, majdnem elfelejtettem! Képzeld, van lehetőseged egy 30 perces ingyenes konzira, ahol megtudjuk ismerni egymást, és beleleshetek a márkádba, meg persze megbeszéljük, hogy miben tudok segíteni és azt hogyan tudjuk kivitelezni

A sztorim

Kérdezték már tőled, hogy mi leszel, ha nagy leszel? Biztos, hogy kérdezték, és őszintén, tudtad a választ, de egy bizonyos kortól már nem merted elmondani, mert féltél, hogy ez “csak egy álom”, nem válhat valóra.

Pedig nem az! Én is sokszor álmodoztam arról, hogy grafikus leszek, hogy saját vállalkozásom lesz, hogy valami olyat adok az embereknek, amit más nem tud.

Nem volt könnyű az út, beleszaladtam toxikus környezetekbe, ahol nem értékeltek, nem tudtam kibontakozni, fejlődni. Lehet, hogy Te is néha úgy érzel, mint én akkor. Hogy bármennyit is dolgozol rajta, nem látszik a célvonal.

A nehézségek ellenére tudtam építkezni, és azt mondani: én ezt meg tudom csinálni! Megtanultam felvállalni magamat és megmutatni a munkám során, amelyből erőt meríthettem. És ez az amiben igazán jó vagyok! Önazonos megjelenést létrehozni, ami konzisztens és ügyfélcsalogató, mindezt közvetlenül és barátságosan, értékközpontúan.

Az a misszióm, hogy olyan énmárka megjelenést hozzunk létre együtt, amiben hitelesen meg tudod magad- és az értékeid mutatni. Olyan énmárkát, amivel az ügyfélköröd tud kapcsolódni, ami érzelmileg megmozgatja, motiválja, inspirálja. Amiben jól érzed magad, és amiben önmagad lehetsz. Itt nem csak kész terveket kapsz, hanem Téged mutatlak meg a design nyelvén. A munkámban rá fogsz ismerni magadra, és a saját hangod erősebben fog érződni, mint valaha!

Neked milyen álmaid és céljaid vannak? Valósítsuk meg együtt, és mutassuk meg a világnak, hogy ki vagy Te igazán és mire vagy képes!

 

Hol dolgoztam?

2018 - Most
Szabadúszó grafikus
2021 - 2023
Sight Innovative, brand&UI designer, illusztrátor, grafikus (projektalap)
2019 - 2020
Adroit group, UI/UX designer (projektalap)
2018 - 2020
Make IT Online, grafikus / senior designer
2017 - 2018
Tricky Communications, junior grafikus
2016 - 2017
Drukka Startup, junior grafikus

Média megjelenések

Bödön Box blog
Szöveges mini blog interjú velem

King of The Layers podcast
Lender Andi & Mayer Tamás interjú

Hype&Hyper
#stayhomecreative illusztráció megjelenés

Hétköznapi boss ladies podcast
Interjú velem