Skip to main content

Tudj meg többet rólam!

Szuper dolognak tartom, ha a közös munka előtt picit megismersz engem, kapcsolódsz hozzám, és utána én is hozzád!

Rólam

Hát először is sokat beszélek. Másodszor imádom az állatokat és a növényeket. Harmadszor, nagyon szeretek alkotni, segíteni valakinek az álmát építeni.

Van két kis kutyám, és picit vidéken (Veres) lakunk a férjemmel.

7 éve vagyok a szakmában, dolgoztam ügynökségnél, IT cégnél, Start up építő cégnél, voltam vezető pozícióban de voltam junior is. Csináltam már weboldalt, applikációt, teljes arculatot, roll-upot, esküvői meghívót, teljes social kampányt, készítettem nagy márkákhoz key visualt, csináltam brandbook-ot, üdítő címkét, csomagolást és még nagyon sok mindent.

Nagyon fontosnak tartom az ügyfélkommunikációt, szeretem az ügyfelet megismerni picit, hogy lássam ki is van a brand mögött, hogy a design-ban lehessen látni, érezni ugyan azt a személyiséget, hangulatot.

Ha szeretnél rólam többet megtudni, kövess Instagramon, ha pedig szeretnél beszélni velem, vagy ajánlatot kérni, akkor írj a következő e-mail címre: hello@andilndr.hu

Az én sztorim

Évekkel ezelőtt nem tudtam, hogy az ami a hobbim, amit azért csinálok, mert jól érzem magam tőle, azzal eljutok vele azonos emberekhez, kapcsolódunk, dumálunk és még is fogok tudni élni belőle.

Fogalmam sem volt róla, hogy ezzel egyszer másoknak fogok tudni segíteni, motiválni fogok vele embereket, megmutathatom, hogy milyen sokszínű a világ és az emberek, hogy minden lehetséges, hogy érdekelni fog másokat a véleményem.

Mindig is lázadó voltam, szerettem eltérni az átlagtól és a normáktól, láthatóvá válni, ugyanakkor ez megbélyegzéssel járt, bántással és előítélettel.

Minden embernek alapjoga lenne a szabad véleményformálás, elfogadás, szeretet, őszinteség, megbecsülés, és még is azt érezzük (joggal), hogy nekünk ezek nem járnak.

Évekig ennek mentén működtem, félelemmel kezdtem bele mindenbe, de körvonalazódott bennem, hogy ez mennyire nem oké. Elkezdtem jobban felvállalni magamat, és rájöttem, hogy ez működik. Az út még hosszú, folyamatosan tanulom, de egyre ügyesebb vagyok benne.

2016-ban teljesen megrökönyödve, egy gyorsétterem kasszásaként, szakmai végzettség és tapasztalat nélkül, teljes mértékben azt hittem, hogy nem fog sikerülni az álmom. Megannyi helyre jelentkeztem grafikusnak, és sehonnan nem írtak vissza. A padon ültem, sírtam, amikor jött egy hívás, hogy szeretnének behívni egy interjúra.

És megkaptam az első melómat grafikusként. Elindultam azon az úton, amiről nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog. Mindent élesben tanultam, bejutottam reklámügynökségekhez, ahol nagy márkákon dolgozhattam, IT cégekhez, és rengeteget tanultam a szakmáról, az emberekről, az ügyfelekről, amit tovább adhattam, majd elindíthattam a saját vállalkozásomat.

Egy olyan énmárkát szerettem volna létrehozni, amelyben az emberek önmaguk lehetnek, ahol őszintén beszélhetnek a szükségleteikről, ahol motivációt és inspirációt találnak, ahol nem csak egy kész tervet kapnak, hanem a missziójukat, értékrendjüket és érzéseiket tudom átadni a design nyelvén.

Média megjelenések

ÚJ! Bödön Box blog
Szöveges mini blog interjú velem

King of The Layers podcast
Lender Andi & Mayer Tamás interjú

Hype&Hyper
#stayhomecreative illusztráció megjelenés

Hétköznapi boss ladies podcast
Interjú velem

Kövess engem instagramon

Ismerj meg jobban engem, a márkámat és azt, hogy mit képviselek. Értesülj mindig a legfrissebb munkáimról, beszélgessünk és szórakozz velem egy kicsit a virtuális világban!

TOVÁBB AZ INSTA OLDALRA