Skip to main content
Szállítás

1. szállítási mód, Foxpost házhozszállítás: Ezt a szállítást a Foxpost futárszolgálat végzi. 4-5 munkanapot vesz igénybe, a csomagodat pedig a www.foxpost.hu  oldalon tudod követni.

2. szállítási mód, Foxpost automata: A szállítást a Foxpost Zrt. végzi. 3-6 munkanap a szállítási idő, és a kért automatába történik a csomag elhelyezése. Az első Foxpost sms-t/e-mailt a csomag matricájának létrehozásáról kapod. Ezután, akkor, amikor a raktárba szállítják a csomagodat, ekkor megkapode-mailben a FoxPost-tól a rendelési számodat is. Továbbiakban a FoxPost Zrt. értesít téged a csomag hol létéről és érkezéséről. A csomagodat a www.foxpost.hu oldalon tudod követni. Kérlek minden esetben írd bele a megjegyzésbe, hogy melyik automatába szeretnéd kérni a csomagot.

2. szállítási mód, személyes átvétel: A csomagodat van lehetőséged személyesen átvenni Veresegyházon. E-mailen keresztül felveszem veled a kapcsolatot a rendelésed után, és egyeztetjük a részleteket 🙂

A szállítási díj tartalmazza a szállítás költségét.

A szállítási idő függ a szállítási módtól, de minimum 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Fizetés
Két fizetési mód közül választhatsz:

Stripe bankkártyás fizetés
Stripe-on keresztül azonnal ki tudod fizetni a rendelésed bármilyen bankkártyával. További információ: www.stripe.com

Előre utalás, banki átutalás
Ha ezt választod, akkor 48 óra áll rendelkezésedre, hogy kifizesd a számlát. Ha 48 órán belül nem érkezik meg az utalás, akkor a rendelésedet automatikusan törlöm.

Kérlek az utalásnál mindenképp tüntesd fel a rendelésszámot a közleménybe 🙂

Rozner-Lender Andrea ev.
K&H bank
10401213-77564849-54541027

Ha pedig kérdésed van, akkor írj a hello@andilndr.hu e-mail címre 🙂