Skip to main content

Miben tudok neked segíteni?

Görgess le!

Berobbansz

Mini branding csomag

Közepes branding csomag

Fullos branding csomag

Szintet lépsz

1. Egy oldalas weboldal

2. Több oldalas weboldal

3. Webshop/Applikáció

Varázslatossá válsz
AJÁNLATOT KÉREKIDŐPONTOT FOGLALOK
Gyorsan hasznosítható
Fix, még is rugalmas
Választható

A folyamat

Felvesszük egymással a kapcsolatot
Töltsd ki az ajánlatkérő formot, vagy foglalj időpontot a Calendly-n keresztül, vagy írj egy e-mailt a hello@andilndr.hu-ra, nem baj ha nincs még elképzelésed, ebben is segítek!

Felmérem az igényeidet
E-mailen, telefonon, online meetingen vagy személyes találkozón felmérem az igényeidet.

Árajánlat, timing, szerződés
Igényfelmérés után küldök neked egy tételes árajánlatot, ha jóváhagytad akkor küldöm a timingot és a szerződést.

Tervek elkészítése
Elkezdek dolgozni a terveken azok alapján amiket egyeztettünk.

Tervek bemutatása
Bemutatom neked a terveket, és ha igény van rá, akkor formáljuk, hogy mindenképp azt kapd amire szükséged van.

Kész anyagok átadása
Átadom neked a kész anyagokat, grafikai feladattól függően szerkeszthető- és nyomdai fájlokat is.

Andi elmélyedése az ügyfélben példaértékű, precíz és pontos nemcsak a munkavégzése, de a folyamatokon való végigvezetése is, végig tájékoztatva és biztonságban érzi magát az ember. Nem árul zsákbamacskát, a projektjeiben az ő lelke pont annyira benne van, mint amennyire téged is beletesz: ha rezonálsz vele, biztos lehetsz, hogy komoly fejfájást okoz majd, hogy a szuper verziói és együtt gondolkodásotok eredményei közül véglegeset válassz magadnak! :))

Sipos Viktóriasiposviki stylist, színtanácsadó

Andi gondolatolvasó. Najó lehet inkább csak nagyon figyelt rám.
A márkám arculatának kialakításakor egy részlet sem kerülte el a figyelmét, nagyon jól ráérzett arra mit is szeretnék és az egészet feldobta a saját vagányságával. A precizitása és pontossága pedig végig lendületet adott a projektnek.
A végeredmény csodálatos lett és külön köszönet, amiért emberileg is végig megértő és támogató volt.❤️

Halász ZsófiaFüzike

Andi nagyszerű grafikus és nagyon szuper lány. Érzékeny a részletekre és mindig a maximalizmusra törekszik. Csak ajánlani tudom 🙂

dr. Czirják-Nagy ÁgotaDCN Legal

3 grafikán dolgoztunk Andival, és minden gördülékenyen ment. Alapos és figyel a részletekre, a kezdeti egyeztetéstől az alkotásig egyaránt. Mindent úgy valósított meg, ahogy szerettem volna. ❤️ szuper dolgozni vele, csak ajánlani tudom a közös munkát!

Terdik Lilla

Tanácsadásra jelentkeztem Andihoz! 🙂 Átfogó szakmai tudása nagy segítség volt számomra. Jó szívvel ajánlom mindenkinek akinek ebben a témában kérdése van! Megerősített és irányt mutatott a jövőbeni terveimhez! Köszönöm!

Efitime IzabellaEfitime

Van bátorsága álmodni és alkotni, nem volt unalmas - egyhangú. Az első rajzok már hozták a kért elképzeléseket, ezt a második körben már hibátlanul, az elképzeléseink által megálmodott eredményt kaptuk. Szakmailag felvan készülve és bevan rendezkedve a nemzetközi piacra is. Minden szempontból ő volt a legmegfelelőbb, és már tudom, hogy akarva - akaratlanul sem találhatnánk jobban.

Földvári Márk KonrádArtbyus

Már első megbeszélést követően tudtam, hogy jó lesz vele dolgozni.
Jó ötletei vannak, kreatív, precíz, kedves, ha a jövőben bármilyen grafikai tervezésre lesz szükségem, mindenképp Andit fogom megkeresni vele.

Szabó Levente SándorFlooaties

Az első beszélgetésnél tudtam, hogy Andi olyan arculatot fog nekünk tervezni, ami 100%-ban képviseli a márkánkat. Rugalmas volt, kreatív, gyors és az általa készített logó tökéletesen tükrözi azt, amit képviselünk. Szóval ha szedett-vedett, lassú és tucat munkára vágysz, NE Andit válaszd, mert olyan személyreszabott arculatot készít neked, ami teljes mértékben a márkád üzenetét tükrözi, mindezt maximális precizitással, jó hangulatban.

Dr. Mucsi AnnamucsiMED, kedvestestem

Az első pillanattól, üzenetváltástól kezdve éreztem, hogy vele szeretnék dolgozni! Andi mérhetetlenül kedves személyiség, ugyanakkor határozott is, rugalmas, hatékony és extra gyors. Igazi Jolly Joker! Szuper, kreatív ötletekkel valósította és egészítette ki mindazt, amit megálmodtam. Köszönöm Neked és a profizmusodnak, hogy életem egyik legfontosabb projektje csupa jó érzéssel a szívemben születhetett meg.

Nagy ReginaFormagic studio

Nagyon élveztük Andival a közös munkát. Humoros, laza, kreatív...VÉRPROFI! 🙂
Imádtuk az este 9 órás google meetingeket, ahol a mi oldalunkról már mindenki leszívott aggyal hozta a grafikusokat őrületbe kergető ötleteket, ám Andi mindvégig talpon maradt, és összerakta azt az arculati design-t amilyenre még álmunkban sem gondoltunk volna!

Eliza, Blanka, OlivérKézzel hímzett ruházati márka, NM by Eliza

Csodaszép logómat egy csoda kedves, együttműködő, nyitott fülű hölgynek, Andinak köszönhetem. Millió hála érte! Andi nagyon szépen formálta meg elképzeléseimet, aprólékosan átdolgozta hülyeségeimet (nem akartam 5 leveleket, aztán akartam, aztán csak 1-et, nem, 4-et, 2, 3…) Köszönöm itt is, hogy ilyen szép arculatot alkottál nekem, hogy alkalmazkodtál a szűk időintervallumomhoz, amikor tudtunk beszélni, pedig tudom, neked is fontos az idő!

Paulik AnnaEsküvőszervező, MumuEvent

Andival évek óta dolgozom együtt a vállalkozásom fejlesztésén. Zseniálisan ráérez arra, hogy mire van szükségem, mitől érezném önazonosnak az általa készített arculati és social design elemeket. Mindig az az érzésem hogy gondolatolvasó! Érti, érzi ami én vagyok, és azt gondolom nem kell ecsetelnem hogy ez énmárkaként mennyire irgalmatlanul fontos...
Kb mindenre van egy univerzumnyi ötlete, több verziója, egyszóval nagyon ajánlom!

Goodwill BarbaraBusiness mentor & Life coach

Andival együtt dolgozni szuper! Rugalmas, gyors és inspiráló, könnyű vele összehangolódni. Ha friss, egyedi, önazonos megjelenést szeretnél a márkádnak, szívből ajánlom! Nagyon tetszik a laza, színes stílusa. Nem volt olyan, amivel nem voltam elégedett, a határidők pl. kifejezetten miattam csúsztak legtöbbször, ennek ellenére gyors és rugalmas volt. Mindent sikerült megoldani 1-1 módosítási körrel, ami szerintem tök szuper. Szívesen dolgozok veled bármikor!

Kardos RenátaBödönBox & BödönPiac tulajdonosa, alapítója

Amikor saját logót szerettem volna, bevallom ötletem nem volt, hogyan is nézhetne ki, merre is indulhat el?! Andival egyszerre volt hatékony,- könnyed- és jó hangulatú az együttműködés. Rövid időn belül több ötlete is volt, ami abszolút illett hozzám,- és az általam képviselt tevékenységhez. Érződik, hogy mennyire odafigyelt rám az együttműködés során!

Pozsár LászlóHonoris Consulting Kft.

Pontosság, szuper design kimenet, magas szakértelem, jó kommunikáció. Remélem, mielőbb ismét együtt tudunk majd dolgozni!

Tóth GergelyExpertinit Kft., NFT Ocean

Andival már évek óta dolgozunk együtt, és még soha nem okozott csalódást! Kreatív, a stílusa felismerhető és mindig építő jellegű javaslatokkal tud előállni. Gyorsan dolgozik, mindig kész határidőre a feladattal. Szeretem, hogy a közösségi médiában is egy üde színfolt az oldala és amit képvisel.

Iklódi Dóra & Hack BarnabásÉtelműhely alapítói, tulajdonosai

Gyors, profi munka, barátságos hozzáállás. Én nagyon elégedett voltam, csak ajánlani tudom Andit!

Dr. Kerecsen ÉvaLawIt ügyvédi iroda

Készen állsz arra, hogy maradandót alkossunk?

Beszéljünk, valósítsuk meg az álmaidat egy szuper egyedi és kirobbanó arculattal,  weboldallal, illusztrációval, vagy mindennel!

A határ a csillagos ég, szóval tegyünk mi az égre pár csillagot, és kezdjünk bele a közös munkába!

Töltsd ki az űrlapot, és ne feledd: minél több részletet osztasz meg velem, annál jobb! 🙂

Én már nagyon izgatott vagyok, és te?

KITÖLTÖM