Skip to main content

Útmutató grafikai konzultáció vállalkozóknak // ÁTDOLGOZÁS ALATT (videós kurzus lesz)

Ez a szolgáltatás minden kezdő és haladó vállalkozónak nagy segítséget nyújt, aki elveszik a grafikai lehetőség tengerében 🙂 Görgess lejjebb, és olvasd el miről is van szó!

Miről szól ez a konzultáció?

A konzultáció során megtanulod, hogy hogyan tudod hatékonyan összeállítani a vállalkozásod számára a grafikai alapokat. Segítek, hogy merre indulj el a lehetőségek tengerén, mire van szükséged és mire nincs szükséged.

A konzultáció után a vállalkozásod vezetése könnyebb lesz, az alapokat könnyebben átlátod majd, professzionálisabb megjelenésed lehet, ami által a vállalkozásod bevételét és sikerességét is növelheted! Megmutatom hogyan hozd ki a maximumot a vállalkozásodból.

HAMAROSAN

Miről fogunk beszélni?

Költséghatékony megoldások, amik emelik az értéked: azaz hogyan ne égesd el a pénzt a vállalkozásodban például rossz nyomda választással, nem megfelelő szakemberrel, felesleges grafikai elemekkel és forgasd át ezt az összeget a vállalkozásodnak megfelelő értékteremtő tervezésekre.

– Elmondom, hogy minimális befektetéssel hogyan lehetnek folyamatosan új, lenyűgöző tartalmaid.

– Olyan eszközöket adok a kezedbe, amivel könnyedén fogod megtalálni a megfelelő szakembert.

– Megtudod, hogy milyen szolgáltatásokat kérhetsz egy grafikustól és melyikhez szükséges külön szakember.

– Átbeszélünk olyan alap grafikai kifejezéseket, amik segítenek abban, hogy hatékonyabban haladjanak a tervezések.

– Eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel könnyedén átadod a grafikusnak az elképzeléseid (brief)

Ezekre a konzultáció során mind választ kapsz, és természetesen bármilyen kérdést feltehetsz, nincs hülye kérdés 🙂

HAMAROSAN

Kinek ajánlom?

Kezdő és haladó vállalkozóknak egyaránt! Azoknak, akik szeretnének fejlődni és gyorsabban dolgozni, akiknek fejtörést okoz, hogy merre érdemes tovább indulni grafikai téren és mindenkinek aki szeretne szintet lépni a vállalkozásában.

HAMAROSAN

Kinek NEM ajánlom?

Azoknak, akiknek igazából mindegy, hogy milyen grafikákat kapnak, akik már több ajánlatkérésen, briefelésen túl vannak és tudják mi mit jelent, és minden fentebb felsorolt dolgot magabiztosan tudnak, hasznosítanak.

HAMAROSAN

Gyakran Ismételt Kérdések

Okéoké, de mennyibe kerül és mennyi idő ez?

A konzultáció 90 perces és 25.000 Ft-ba kerül, bevezető áron!

Hogyan tudok időpontot foglalni, vagy fizetni, hogyan működik?

Ezen a linken, vagy a fenti gombon keresztül átviszlek a Calendly oldalára, ahol 10:00 és 15:00 között hétköznapokra tudsz időpontot foglalni, de a helyek korlátozottak. Foglalásnál beírhatod a kérdéseidet, és amire kíváncsi vagy. Az online konzultációhoz ajándékba adok egy videós kurzust, amiben a konkrét útmutató állandó segítség lesz melletted, és korlátlanul vissza tudod nézni 

A megbeszélés Google Meet-en keresztül zajlik, amiről fogsz kapni sikeres foglalás után 24 órán belül egy e-mail értesítést, ahol az időpont, link és minden egyéb információ megtalálható lesz.

A konzultáció után kiküldöm a számlát, amelyen rajta lesznek az utalásos adatok. Cégnek és magánszemélynek egyaránt tudok számlázni 🙂

Az időpontunk előtt 24 órával kapsz egy emlékeztetőt minden adattal a megbeszélés kapcsán.

Lemondani díjmentesen minimum 24 órával az időpontunk előtt tudod, ellenkező esetben a konzultáció árának a felét szükséges kifizetni.

Lenne pár kérdésem, tudsz benne segíteni?

Természetesen igen! Írj nyugodtan a hello@andilndr.hu e-mail címre és nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre a konzultáció kapcsán!

Kövess engem instagramon

Ismerj meg jobban engem, a márkámat és azt, hogy mit képviselek. Értesülj mindig a legfrissebb munkáimról, beszélgessünk és szórakozz velem egy kicsit a virtuális világban!

TOVÁBB AZ INSTA OLDALRA