Skip to main content

Vásárlói- és terméktájékoztató

Kérlek olvasd el a tájékoztató, hogy a termékeket rendeltetésszerűen tudd használni! Amennyiben nem a tájékoztatónak megfelelően használod a terméket, nem tudok rá garanciát vállalni 🙁 Minden csomag mellé mellékelek egy címkét, amelyre rá van írva, hogy “Vásárlói- és terméktájékoztató”, és elhelyeztem rajta egy QR kódot, aminek a beolvasásával erre az oldalra jutsz el.

Organikus pólók:
Minden pólót kérlek kifordítva moss! Maximum 40 fokon mosógépben kímélő programon, fehérítőt nem alkalmazva, és a szárítógép használata tilos! Vasalás alacsony talphőmérséklettel alkalmazd, és ebben az esetben is fordítsd ki a terméket! Vegyileg nem tisztítható! A színek minimálisan eltérhetnek a képen látottakhoz képest.

Pulóverek:
Minden pulóvert kérlek kifordítva moss! Maximum 40 fokon mosógépben, fehérítőt nem alkalmazva, és a szárítógép használata tilos! Vasalás alacsony talphőmérséklettel alkalmazd, és ebben az esetben is fordítsd ki a terméket! Vegyileg nem tisztítható! A színek minimálisan eltérhetnek a képen látottakhoz képest.

Vászontáskák:
A vászontatyikat alapvetően mosógépben nem érdemes mosni, mivel nagyon meggyűri a pántjait és az egész terméket. Ajánlatos kézzel kimosni, kézmeleg vízben, fehérítés- és vegyi tisztítást nem alkalmazva. Vasalni tilos, de ha nagyon muszáj, akkor alacsony talphőmérséklettel, kifordítva vasald, de vasalásból okozott károkért nem tudok felelősséget vállalni. A színek minimálisan eltérhetnek a képen látottakhoz képest. Kérlek ne pakolj bele 10-20 kilós dolgokat, mert elgyengülhet a varrás, és leszakadhat a pánt.

Kitűzők, pin:
A kitűzőket ne hajlítgasd nagyon, mert eltörhet a tűző része. A színek minimálisan eltérhetnek a képen látottakhoz képest.

Matricák:
Fehér alapú 1 db-os matricák:
A nem vízálló matricák kevés víz érintésére is elmosódhatnak. Ne takarítsd a laptopodon őket nedves ronggyal, fertőtlenítő kendőkkel és egyéb víz állagú termékekkel. A matricát ha eltávolítod a matrica alapú fele ott maradhat, ezt vagy matrica leszedő spray-vel tudod eltüntetni, vagy alkoholos fertőtlenítővel. A színek minimálisan eltérhetőek lehetnek a képen látottakhoz képest.

Vízálló matricák:
Ezek a matricák laminálva vannak, így vízállóak. Ezeket nyugodtan takaríthatod a laptopodon, viszont ha olyan termékre teszed amit mosogatsz, előfordulhat, hogy lejön róla. Óvatosan mosd, és lehetőleg ne engedj rá túl sok vizet, vagy mosogatószert. Garanciát ilyen esetben tudok vállalni. A körbevágás minimálisan eltérhet minden matricához képest, illetve a színek- és vágás is minimálisan eltérhetőek lehetnek a képen látottakhoz képest.

A5-ös matricaívek:
A matrica ívek 3 db egyedi matricát foglalnak magukban. A matricák körbe vannak vágva, így az ívről való leszedésük könnyű. A színek minimálisan eltérhetőek lehetnek a képen látottakhoz képest.

Füzetek:
A füzetek papír alapúak, így kérlek ne áztasd el őket, mert nem vízállóak. Az oldaljelölő szalagot ne rángasd, mert leszakadhat. A színek minimálisan eltérhetőek lehetnek a képen látottakhoz képest.

Bögrék:
A bögrék törékenyek, mivel kerámiák, így ha leejted eltörhet. Mosogatógépben moshatod. Természetesen ha kávét/teát egyéb színes dolgot benne hagysz, megfoghatja a bögrét.

Printek:
A printek papíralapúak, így kérlek ne áztasd el őket. A méretek minimálisan eltérhetőek lehetnek. Ha pucéran, tehát nem képkeretben vannak, akkor kifakulhat, meggyűrődhet a fénytől és a párától. A falragacs nyomot hagy a hátulján, sok idő után minimálisan át is áztathatja a papírt.

Laud x andilndr termékek:
Ezek a termékek egyedileg vannak tervezve, varrva, prémium anyagokból, így kényesebb a tartásuk, mint a fast fashion termékeknek. Minden terméknek különbözik a tisztántartása, vasalása, ezeket minden terméknél feltüntetjük, kérlek olvasd el, mielőtt megvásárolod, és rendeltetésszerűen használd. A termékek nem bírnak el 10-20 kilót, így kérlek ne pakold bele az egész éves tananyagot, mert elgyengülhet a heveder.

Köszönöm, ha elolvastad, és ezeket betartod a jövőben 🙂 Biztos vagyok benne, hogy ha rendeltetésszerűen használod, sokáig a boldogságot egy részének a kulcsát leled meg a termékekben 🙂

Ha bármi kérdésed van, vagy nem vagy biztos valamiben, kérlek írj a hello@andilndr.hu-ra, és maximum 3 munkanapon belül válaszolok!